İçeriğe geç

MASALLAR GERÇEK OLUR MU?

Türkiye’nin önemini Türklerden önce kavramış güç merkezleri Türkiye’yi İslam coğrafyasının koordinatörü yapmaya karar vermişler. Bu yeni alınmış bir karar da değil. Dünyada ve Türkiye’de son 30 yılda yaşananları adım adım buna hazırlık olarak görebiliriz.

Avrupa Birliğinden daha uzun ömürlü olacağı tarihsel projeksiyonlarla görülebilen Ortadoğu Birliği içinde Yahudiliği ve Hıristiyanlığı da barındıran oldukça toleranslı bir İslam projeksiyonu olacaktır.

Yeni birliğin askeri ve idari koordinatörünün Türkler, finansörlerinin ise Yahudiler olacağı kesin.

Bu projeksiyonla bakıldığında Ermenistan’la ilişkiler Suriye gibi olur mu da ne demek!

Gevşek yapılı konfederasyon modeli ile çok geçmez Lozan’da siyasal himayesini ter ettiğimiz Fas, Tunus, Cezayir, Libya, Mısır, Sudan, Yemen, S.Arabistan, Körfez ülkeleri, İsrail, Ürdün, Irak, İran, Gürcistan, Afganistan, Pakistan, Azerbaycan, Ermenistan, Türki Cumhuriyetler, Yunanistan, Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Bosna-Hersek, Romanya, Yunanistan, Birleşik Kıbrıs, hatta Uykrayna… yeni dünya düzeni dediğimiz Ortadoğu Birliği’ne bir bir katılacaklardır.

Bunu siz şimdilik bir masal gibi okuyun, Allah ömür verir bir bir gerçekleştiğini görürseniz, hakkımız inkar edilse de “Masallar gerçek oluyor” dersiniz!

İşte böyle!

Türkiye, nasıl olduysa içinde ve bölgesinde yapay olarak çıkarılmış ve yaşatılmakta oldukça zorlanılan bir çok sorunun üzerine giderek çözüm üretme gücünü eline geçirdi. Bu gücün sarhoşluğu içinde her gün bir pencere açılmakta, bazılarının kadehleri şampanya, bizimkilerin bardakları ise ayranla dolmaktadır.

Şerefe!

Bismillah!

Naralar birbirine karışmakta…

Şanlı tarih böyle yazılmakta…

————————————-

Kategori:2009 - 2010

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir